Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Robi en een BRITA kan?

Robi en Brita veranderen beiden de smaak van je leidingwater door er bepaalde stoffen uit te filteren. En beiden gebruiken daarvoor o.a. filtratie door middel van actieve koolstof. In gebruiksgemak en functionaliteiten zijn er wel enkele duidelijke verschillen:

  • Veiligheid: Bij Robi is het niet mogelijk om de voorgeschreven capaciteit van de filter te overschrijden. Als je Robi Capsule de maximumtermijn (6 maanden) of het maximum aantal liters heeft bereikt, zal je Robi niet meer werken, tot je een nieuwe capsule hebt geïnstalleerd. Hierdoor is de filterkwaliteit altijd gegarandeerd. Daarenboven is er in het Robi-toestel geen reservoir met stilstaand water, waardoor de kans op bacterievorming veel kleiner is dan bij andere oplossingen.
  • Gebruiksgemak: de Robi Capsules hebben een capaciteit van 600 of 1000 liter en max. 6 maanden, wat in de praktijk wil zeggen dat de meeste gebruikers slechts om de 6 maanden hun Robi Capsule moeten vervangen. Het toestel heeft verder ook geen onderhoud nodig. Aangezien Robi is aangesloten op de waterleiding, is er steeds onbeperkt lekker Robi Water beschikbaar.
  • Keuze van smaak: bij Robi kan je kiezen uit drie verschillende capsules, die elk zorgen voor een andere bewerking en dus andere smaak van je water.
  • Mobiele app: De gebruikers van Robi kunnen gratis een mobiele app installeren, waarmee ze zowel hun totale drinkwaterverbruik als de status van hun Robi Box kunnen volgen

Meer veelgestelde vragen

Heb je nog vragen voor mij? Echt? Oké, stel ze hier.