Voor welke watersmaak kies jij?

Met mij in huis bepaal je vanaf nu dus zelf de smaak van je leidingwater. Je draait simpelweg jouw favoriete Robi Capsule in de Robi Box en met één druk op mijn knop tover je het allerlekkerste water, recht uit je eigen kraan. Ik ben de perfecte vervanging voor jouw favoriete flessenwater merk (al zeg ik het zelf)!

Je kan kiezen uit drie verschillende Robi Capsules. Deze bevatten allemaal een innovatieve actieve koolfilter die jouw leidingwater zuivert, filtert én verrijkt.
Zijn ze dan alledrie eigenlijk hetzelfde? Nee hoor, want elke capsule heeft net een andere samenstelling, die zorgt voor een heerlijke, unieke smaak. Hmmmmm!

Ben je er klaar voor? Ik wijs je met plezier de weg in de wondere wereld van de Robi Capsules. Haal de waterkenner in jezelf dus snel naar boven, laat je smaakpapillen tintelen en maak je keuze…

Vaarwel flessenwater, hallo lekker Robi Water!

Psssssst: de Original Capsule zorgt voor 1000 liter heerlijk water. De Soft en de Plus Capsule zuiveren zo’n 600 liter water, afhankelijk van de waterhardheid. Met één capsule tover jij dus 6 maanden lang het allerlekkerste water uit je eigen kraan. Aquacadabra!