Duurzame drinkwater - systemen op maat

Steeds meer ondernemers en organisaties schakelen over van flessenwater of een bidonkoeler naar een eigen drinkwatersysteem. Met Robi Professional serveert u het lekkerste gekoeld plat of bruiswater. Je bepaalt zelf de smaak, én het is goed voor je portemonnee.

Welke smaak kies jij?

Met Robi Professional kies je zelf welk water je aan je klanten of medewerkers serveert. Zacht water, neutraal water of rijk water? Los van het Robi-toestel dat je gebruikt, kan je kiezen uit drie verschillende filtercapsules, met elk een andere werking en dus ook een andere smaak. Op die manier zorg je voor de smaak die mensen gewoon zijn, en verlaag je de drempel om Robi te gebruiken in plaats van flessenwater.

Soft Capsule Pro

Voor wie houdt van de fijne, zachte smaak van Spa Reine. Gebruiksperiode van 12 maanden.

Original Capsule Pro

Voor wie houdt van Chaudfontaine, Vittel, Evian? Gebruiksperiode van 12 maanden.

Plus Capsule Pro

Voor wie houdt van de rijke smaak van toegevoegd magnesium zoals bij Hépar of Contrex. Gebruiksperiode van 12 maanden

Waarom kiezen voor een watertap van Robi Professional?

Robi is een impactonderneming. Door samen met ons te kiezen voor getapt water in plaats van flessenwater, verklein je de CO2-voetafdruk van je drinkwater tot 200 keer.

1. Bepaal zelf je smaak

Met een Robi Professional watersysteem bepaal je zelf de smaak van je drinkwater. Kies één van de drie Robi Capsules en geef zo je klanten, medewerkers en bezoekers de smaak die ze gewoon zijn.

2. Service en expertise

Wij zijn drinkwater-experts. Filtratie, koeling en carboniseren van water hebben voor ons geen geheimen. Door onze ruime en jarenlange ervaring in horeca en events bieden wij service op het hoogste niveau.

3. Maatwerk

Van horecazaak over school en KMO tot groot bedrijf en evenement. Wij zorgen voor een drinkwatersysteem dat beantwoordt aan jouw specifieke noden.

Zij gingen je voor

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates