Robi in 't kort

Het allerlekkerste water tover ook jij binnenkort uit jouw eigen kraan. Zoek dus als de bliksem een plekje voor mijn Robi Knop, net naast je kraan. Draai de Robi Capsule in de Robi Box en verbind de box met de koudwaterleiding. Huplaaaaa.

Het water stroomt vanaf dan met één druk op mijn magische knop door de Robi Box en wordt onmiddellijk gezuiverd, gefilterd én verrijkt door de Robi Capsule. Aquakadabra!

Starterkit - Doosje vol Robi

Alles wat je in m’n doos vindt, kan je hieronder in detail zien. Neem even de tijd om elk onderdeel te bekijken en lees daarna verder. De installatie wijst zichzelf écht wel uit!

  • Robi Box
  • Robi Knop
  • Robi Capsule
  • Robi App
Meer info

Van in de doos tot onder jouw aanrecht

Om mij te installeren moet je echt geen handige Harry zijn want je installeert me in enkele simpele stappen. Makkelijk, toch?

Zo verhuis ik van in mijn doos tot onder jouw aanrecht in een handomdraai. Beloofd!

Pssssssst: kijk goed na of de Robi Box onder je aanrecht past. De minimale ruimte die nodig is om de Box te installeren is: 25 x 25 x 55 cm.

1

We beginnen met de Robi Knop, natuurlijk. Ga op zoek naar het perfecte plekje in de buurt van je kraan. Geen zorgen, hij past echt mooi in elke keuken!

2

Plaats je Robi Box onder het aanrecht en sluit die aan op je waterleiding. Simpel! De Robi Box verbindt draadloos met de Robi Knop.

3

Druk nu maar op de Robi Knop: het allerlekkerste water stroomt uit je eigen kraan. Magisch, toch?

4

Ik geef een seintje als het tijd is voor een nieuwe Robi Capsule, om het half jaar. Je bestelt die via de webshop. Vlotjes.

5

Download de handige Robi App. Zo kan je volgen hoeveel je drinkt en hoeveel geld je bespaart.

Ik installeer Robi zelf

Kom hier te weten hoe je Robi vlot zelf kan installeren.

Robi Installeren

Ik wil graag wat hulp

Geen enkel probleem! Boek onze installatieservice hier en een Robi technieker komt je met plezier een handje helpen.

Een technieker, graag!