Robi installeren

Van in de doos tot onder jouw aanrecht

Lees hieronder hoe je me snel kan installeren of bekijk hier de installatievideo's

Om mij te installeren moet je echt geen handige Harry zijn want je installeert me in enkele simpele stappen. Makkelijk, toch? Zo verhuis ik van in mijn doos tot onder jouw aanrecht in een handomdraai. Beloofd!

Pssssssst: kijk goed na of de Robi Box onder je aanrecht past. De minimale ruimte die nodig is om de Box te installeren is: 25 x 25 x 55 cm.

1

We beginnen met de Robi Knop, natuurlijk. Ga op zoek naar het perfecte plekje in de buurt van je kraan. Geen zorgen, hij past echt mooi in elke keuken!

De magische Robi Knop connecteert zich draadloos via bluetooth met de Robi Box. Eén druk erop en woowwwww: het allerlekkerste, gefilterde water stroomt binnenkort recht uit je eigen kraan. 

2

Plaats je Robi Box onder het aanrecht en sluit die aan op je waterleiding. Simpel! De Robi Box verbindt draadloos met de Robi Knop.

Bevestig de ophangbeugel aan de wand in de kast waar je wateraansluiting zich bevindt. Geen zorgen, de schroeven hiervoor zijn meegeleverd in de doos! Draai daarna de aansluitkraan van het koud water dicht. Niet vergeten, hé! Maak de flexibele leiding die van je kraan komt, los van de aansluitkraan en schroef die leiding op de ingang van de Robi Box. Verbind daarna ook de aansluitkraan met de ingang van de Robi Box. Dit doe je met de flexibele leiding die je in je doos vindt. Hupla, het moeilijkste is nu achter de rug!

Heb je een stopcontact onder je aanrecht? Super, dan verbind je de Robi Box eenvoudigweg met een kabel. Geen elektriciteit te vinden daar? Ook dat is geen probleem, want met 4 AA-batterijen is Robi ook tevreden! Klaar? Draai dan de Robi Capsule van je keuze in de box. Voilà!

Psssst: ik ben 14 x 14 x 45 cm groot en vraag een minimale ruimte van 25 x 25 x 55 cm. Pas ik goed in de kast onder je aanrecht?

3

Druk nu maar op de Robi Knop: het allerlekkerste water stroomt uit je eigen kraan. Magisch, toch?

De Robi Box is nu geïnstalleerd, dus het genieten kan beginnen. Weg flessenwater, hallo lekker leidingwater! Het hele gezin drukt vanaf nu met plezier op mijn magische knop. Hmmmm.

4

Ik geef een seintje als het tijd is voor een nieuwe Robi Capsule, om het half jaar. Je bestelt die via de webshop. Vlotjes.

Mijn Original Capsule zorgt voor 1000 liter puur water. De Soft en de Plus Capsule zuiveren zo’n 600 liter water, afhankelijk van de waterhardheid. Alle capsules hebben een werking van 6 maanden, maar geen nood, ik laat je tijdig weten wanneer je een nieuwe capsule nodig hebt. Handig, toch?

5

Download de handige Robi App. Zo kan je volgen hoeveel je drinkt en hoeveel geld je bespaart.

Is mijn batterij bijna leeg of heb je een nieuwe capsule nodig? Wil je graag weten hoeveel water je drinkt of hoeveel geld je dankzij mij nu eigenlijk bespaart? De handige Robi App weet het allemaal! Installeer ‘m gratis en laat het tellen maar beginnen.