Je water smaakt nergens beter dan thuis

Robi is dit jaar trotse partner van de Erfgoeddag, en dat is niet toevallig! Want je water smaakt nergens beter dan thuis!

Op zondag 21 april vindt de jaarlijkse Erfgoeddag plaats. Op honderden plaatsen kan je terecht voor activiteiten die de rijkdom, verscheidenheid en het potentieel van al het roerend en immaterieel cultureel erfgoed dat Vlaanderen en Brussel rijk is onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen brengen.

Thuis

Het thema van de Erfgoeddag 2024 is “Thuis”. Wat maakt je thuis tot een “Thuis”, Wat maakt je thuis gelukkig en wat geeft je thuis comfort? Je kan op 21 april gratis op tal van locaties naar tentoonstellingen, demonstraties, workshops en wandelingen die dit thema op allerlei manieren belichten.

Robi is dit jaar trotse partner van de Erfgoeddag, en dat is niet toevallig! Wat je huis tot een echte Thuis maakt is namelijk hoe je er -door je eigen accenten te leggen- een plek van maakt waar je rust vindt, waar je vrienden ontvangt, waar je lief en leed deelt. En hoe je het inricht naar je eigen smaak. Welke meubels kies je? In welke kleur verf je de muren? Welke koffie drink je? Jij kiest! En met Robi voegen we daar graag een belangrijke keuze aan toe: bepaal zelf de smaak van je kraanwater. Zo smaakt je water nergens beter dan thuis! Bovendien moet je dankzij Robi nooit meer naar buiten om flessenwater te kopen. Minder gedoe, meer thuis! 

Meer info over Robi voor Thuis hier.

Meer info over de erfgoeddag hier.