Drinkwatersystemen voor scholen

Robuuste en veilige watertappunten zorgen voor een hygiënische en efficiënte drinkwatervoorziening voor jouw leerlingen. Ook in de leraarskamer en de refter betekent een watertap een besparing én een stap naar meer duurzaamheid. Gefilterd water, al of niet gekoeld en met of zonder bubbels.

Je hoeft dankzij je watertap niet meer te sleuren met bakken en flessen, geen frigo's te vullen of bezig te zijn met leeggoed. Zo zorg je voor een gezondere schoolomgeving met meer tijd voor wat er echt toe doet.

Drink vers getapt plat en bruiswater
Zonder verpakking, zonder transport
Huur, lease of aankoop formule mogelijk

Advies nodig voor jouw school?

Vul het formulier in en bespreek samen met een Robi expert de mogelijkheden voor jouw school.
Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Voordelen

In plaats van flessenwater te gebruiken op jouw school kan je met Robi Professional onbeperkt vers gefilterd getapt leidingwater aanbieden voor een kleinere prijs!

Aankoop van water is goedkoper
Leerlingen drinken meer water
Duurzaam voor de planeet

Waarom?

De Belgische drankenindustrie brengt elk jaar 5 miljard verpakkingen in de markt. Al die verpakte drank moet ook nog eens vervoerd worden. Dat betekent jaarlijkse ettelijke miljoenen transportkilometers.

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te beseffen dat dit transport en deze berg afval een enorme hoeveelheid onnodige CO2-uitstoot met zich meebrengt.

Ontdek welke toestellen bij jouw school passen

Configurator

Robi Professional heeft meer dan 40 modellen. Op basis van 4 simpele vragen selecteren we voor jou het beste aanbod.

Configureer jouw watertap

Catalogus voor scholen

We bezorgen je graag een overzicht van onze watertaps voor scholen.

Download onze catalogus

Zij gingen je voor

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Waarom kiezen voor een watertap?

1. Robuust en veilig

Onze speciaal ontwikkelde drinkwatersystemen voor scholen zijn robuust en veilig en worden steeds met professionele zorg geplaatst. Zo zorgen ze voor een hygiënische en efficiënte drinkwatervoorziening op elke school!

2. Gezonder

Dankzij onze watertap(s) drinken leerlingen én leerkrachten meer water. Dat bevordert niet enkel de fysieke maar ook de mentale gezondheid en leidt dus tot betere resultaten en een nog aangenamere schoolomgeving.

3. Beter voor het milieu

Dat bij het verpakken en transporteren van flessenwater veel onnodige CO2 uitstoot komt kijken is vanzelfsprekend. Door dit te vermijden zorgt jouw school voor een betere toekomst voor de leerlingen; win-win dus!