Drinkwatersystemen voor evenementen

Of je nu een festival, een tuinfeest, een conferentie of business-event organiseert, met een watertap serveer je lekker gekoeld plat en bruisend water. Je spaart ruimte uit in je koeling, bent verlost van het gesleur met flessen, én je bewijst het milieu een goede dienst.

Je hoeft je ook nooit meer zorgen te maken over bestellingen: met een watertap blijft het water eindeloos naar je toe stromen, en is het altijd fris.  Je kan bij ons terecht voor de huur van één of meer watertaps, voor één of meerdere dagen.

Drink vers getapt plat en bruiswater
Zonder verpakking, zonder transport
Huur, lease of aankoop formule mogelijk

Advies nodig voor je evenement?

Vul het formulier in en bespreek samen met een Robi expert de mogelijkheden voor jouw evenement.
Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Voordelen

In plaats van verpakt water te gebruiken op jouw evenement kan je met Robi Professional vers getapt leidingwater serveren voor een kleinere prijs!

Aankoop van water is goedkoper
(Bijna) Gratis water voor je medewerkers
Extra ruimte in je koeling voor andere dranken

Waarom?

De Belgische drankenindustrie brengt elk jaar 5 miljard verpakkingen in de markt. Al die verpakte drank moet ook nog eens vervoerd worden. Dat betekent jaarlijkse ettelijke miljoenen transportkilometers.

Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te beseffen dat dit transport en deze berg afval een enorme hoeveelheid onnodige CO2-uitstoot met zich meebrengt.

Zij gingen je voor

Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates
Icon - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Waarom kiezen voor een watertap?

1. De juiste smaak

Met onze unieke Robi Capsules Pro kies je zelf de smaak van jouw kraanwater. Zo wordt de stap naar een succesvol en duurzamer evenement nog kleiner en makkelijker!

2. Kostenbesparend

Meer ruimte in de koeling, geen gesleur met bakken en leeggoed, een betere marge en onbeperkte aanvoer aan een lagere prijs. Meer moet dat niet zijn, toch?

3. Beter voor het milieu

Geen verpakking noch transport, dus ook geen onnodige CO2 uitstoot. En minder afval van plastic flessen of bekers. Zo maak jij met jouw duurzamer evenement mee impact!